Bazart

Zaterdag 08 juli @ Crazy Main Stage

Héél erg straf. Na een uitverkochte AB in mei 2016, zegetochten langs de grootste zomerfestivals van het land en nog twee uitverkochte AB’s begin oktober vorig jaar, verkocht Bazart de Lotto Arena uit. Op één dag tijd. Mathieu Terryn, Simon Nuytten, Oliver Symons en co beslisten om een extra concert in de Lotto Arena aan de agenda toe te voegen en ook dit verkocht opnieuw snel uit. Een ideale  opwarmer voor een spetterende doortocht op Rock Zottegem, dachten we zo!

Bazart. Enfants terribles met een blanke pit. Hedendaagse, donkere, dromerige en Nederlandstalige indiepop. En Vlaanderen zat er duidelijk op te wachten. In een paar maanden tijd wisten ze zich tot absolute publiekslieveling te ontpoppen. Ze haalden de mosterd bij Spinvis en Gorky, maar wisten al snel hun eigen stempel te drukken.

Op enkele maanden tijd bezorgde Bazart muziekminnend Vlaanderen kippevel met singles als ‘Goud’, ‘Tunnels’ en ‘Echo’. ‘Is er plaats voor mij?’, vraagt Mathieu Terryn zich af op zijn debuutplaat ‘Echo’ met Bazart! Het zal wel zijn! Op ROCK ZOTTEGEM natuurlijk! Het catchy ‘Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel’ heeft zich genesteld in de harten en hoofden van menig muziekliefhebber. En dat is bij ons niet anders. Bazart is geniaal en het optreden op zaterdag 8 juli 2017 op ROCK ZOTTEGEM wordt ronduit legendarisch! Er is plaats voor jou, Bazart, samen met jullie vijf MIA’s.

https://www.facebook.com/bazartband/

Bazart - Chaos

Bazart - Goud (live)