Main stage

Zaterdag 8 juli

Koop je tickets hier

Videos

Biografie

Isaac Roux is het muzikale project van Louis De Roo waarin hij dromerige indie folk vermengt met subtiele electronica. Hij werd begin 2023 gekroond tot één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting, nadat hij in 2022 ook al de Publieksprijs op Humo’s Rock Rally wegkaapte. Hij mocht al voorprogramma’s verzorgen van o.m. The Haunted Youth, Portland, Mooneye, Isbells, Marble Sounds, The Bony King of Nowhere en Noah Gundersen (US).

Samen met producer Pieter-Jan Decraene (o.a. Sam De Nef, Rhinos Are People too) dook hij in de studio om zijn debuutsingle White Rose op te nemen. Deze werd warm onthaald door de muziekblogs Dansende Beren, Luminous Dash en daMusic, werd opgenomen in de NMF BE playlist op Spotify en was meteen te horen op Studio Brussel (Ik Luister Belgisch), Radio 1 (Belpop) , Willy en KINK.NL (waar hij zelfs tot één van hun Future Icons bestempeld werd). De bijgaande clip ging in première via HUMO.be.

Isaac Roux is ongetwijfeld het opkomend talent dat je deze zomer moet gezien hebben. Goed nieuws! Dat kan gewoon lekker op ROCK ZOTTEGEM 2023! Mis deze afspraak met toekomst niet: zaterdag 8 juli 2023!

Socials