Mainstage

Zaterdag 9 juli 2022

19:05 – 20:05

Koop je tickets hier!

Videos

Over CPEX

Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep Clement Peerens Explosition kuist in 2022 voorgoed zijn schup af. Gelukkig doen ze dat niet zonder nog een laatste rondje op de festivals.

De ware reden van hun plotse afscheid blijft – zoals dat bij alle grote bands gaat – in mysterie gehuld. “Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens.

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen ROCK ZOTTEGEM de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire.

Wil je nog een laatste keer los gaan op Vinde gij mijn gat, Foorwijf, Dikke Lu, Boecht van Dunaldy of de nieuwe single Na is ‘m vol? Kom dan op zaterdag 9 juli naar ROCK ZOTTEGEM. Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet!
Olraaait!