Tout Va Bien

Vrijdag 7 juli @ Crazy Main Stage

Op 17 februari 2017 verscheen -a CURIOUS ENCOUNTER with -, de nieuwe EP van Tout Va Bien.
-a CURIOUS ENCOUNTER with- is de opvolger van Tout Va Bien’s debuutalbum Kepler Star (april 2015). De EP telt 5 nieuwe songs, geschreven door Tout Va Bien (Jan Wouter Van Gestel), samen met Ozan Bozdag (Oscar & The Wolf). Samen namen ze ook de productie voor hun rekening. De nieuwe plaat bouwt op de kracht van zijn kritiek bejubelde voorganger maar laat een sterkere en duidelijk gegroeide artiest horen, zowel qua zang als lyrics. Nog steeds beroert de magistrale stem de ziel, is de elektronische kleur bloeddonker, is het tastbare gevoel dreigend en de pulserende vibe zinnenprikkelend dansbaar. Op 20 januari 2017 werd 2e single ‘Queen Of Sheeba’ vrijgegeven. Zowel Goodbye’ als ‘Queen Of Sheeba’ schoppen het tot ‘Hotshot’ op Studio Brussel.

Tout Va Bien hees zich in 2012 op het hoogste schavotje van de allereerste editie van ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel. Zijn debuutalbum ‘Kepler Star’ verscheen in april 2015 met ronkende kritieken onder de arm en datzelfde jaar sierde hij de podia van Rock Werchter, De Lokerse Feesten en Pukkelpop. In januari 2016 was hij één van de genomineerden in de categorie ‘Doorbraak’ op de jaarlijkse MIA Awards (Music Industry Awards).

Wij kregen al een voorsmaakje in de AB in Brussel en het was fenomenaal! Tout Va Bien is helemaal klaar om het Zottegemse festivalpubliek van zijn sokken te blazen! Be aware!

Tout Va Bien - This Fight

Tout Va Bien - Sometimes In life (live)